Bereikbaarheid tijdens werken Rooseveltplaats

Rooseveltplaats
- 8 Jan 2020

6 januari startten de werken aan het derde kwadrant (cafés) van de Rooseveltplaats. Tegelijkertijd starten we aan de ventweg op de Italiëlei tussen de Rooseveltplaats en de Violierstraat. Vanaf 15 januari zijn de Violierstraat en de Osystraat afgesloten voor verkeer. De werken zijn deze zomer afgerond.

Osystraat en Violierstraat afgesloten vanaf 15 januari

Vanaf woensdag 15 januari zijn de Osystraat ter hoogte van de Rooseveltplaats en de Violierstraat afgesloten voor verkeer. De straten zijn vanaf dan doodlopend.

Omleidingen

  • Verkeer dat van de Gemeentestraat komt en naar de Leien moet, volgt een omleiding via de Van Stralenstraat. Via de Pijlstraat, de Van Maerlantstraat en de Olijftakstraat sluit u aan op de Leien.
  • Verkeer uit de Van Ertbornstraat wordt eveneens omgeleid via de Van Stralenstraat.
  • Wie vanuit het noorden komt rijdt niet langer via de Vondelstraat, maar volgt de ventweg van de Italiëlei tot de Rooseveltplaats om zo de Gemeentestraat te bereiken. 
  • klik hier voor de omleidingsplannen voor auto's, fietsers en voetgangers

Bereikbaarheid garages

Garages langs de ventweg op de Italiëlei, tussen de Violierstraat en de Rooseveltplaats blijven bereikbaar voor 7 uur en na 17 uur, via de Violierstraat. Wanneer in maart de rioleringswerken op de ventweg starten, is het mogelijk dat uw garage gedurende een korte periode niet bereikbaar is. Daarvan wordt u op voorhand op de hoogte gebracht.